söndag 27 november 2011

Avsugning i bilen

Vilken mysig helg vi haft! Det har blivit en hel del restaurangbesök som sedan slutat med härligt sex efteråt under kvällen. I fredags gjorde jag en repeat av min gudomliga avsugning min man alltid önskar när vi är ute och åker i bilen, det är inte alltid det går men nu hade vi tillfället...

Tysta på vägen hem i fredags satt vi kåta i bilen, hon var runt midnatt. Jag hade svarta tunna tighta strumpbyxor och kjol på mig.
Han älskar att se mig lättklädd och uppiffad så där lite extra när man varit iväg på något speciellt som denna kväll, han går igång direkt. Han älskar att smeka min fasta rumpa i dessa glatta strympbyxor när jag går upp i trappen framför honom mot vår ytterdörr tex. Tassarna är svåra att hålla i styr när det kliar i fingrar. Jag älskar att han avgudar mig och min kropp så och det pirrar i hela kroppen...

I bilen smekte han mig ömt över låret och in mot fittan, kramade handen hårt över låret som om han vore hungrig och ville äta upp mig genast. Jag smekte honom över kuken knäppte upp gylfen och sög av hans praktstånd. Klittan blev så hård av att känna hans varma glatta ollon inne i min mun. Han var hård som tusan och jag blev blöt så det kändes fuktigt mellan benen utanpå strumpbyxorna. Han fortsatte att köra och höll oss på vägen med rätt kurs. Han stönade och jag smekte min fitta samtidigt. "Han säger att jag suger som en gudínna och att han inte kan leva utan mig" Jag är grym på att suga om jag nu får säga det. Är det något jag älskar så är det att suga och knulla.
Jag önskade att jag kunnat sätta mig över honom men då skulle vi kört av vägen "garanterat". Det går slutligen för honom och han sprutade över min tunga...det var inte slutet på vår heta kväll. Sexet fortsatte sedan hemma vilda som två vilddjur.
Vilken känsla att få älska och sexa så mycket under en och samma kväll!

Inga bilder från bilen tyvärr men bjuder ändå på en härlig bild från sexet hemma...



Med önskemål av färgbilder så kommer även det att bjudas på inom kort :-)

/Kåta Gudinnan